Skal vi mødes i København?

Det er vildt underligt at møde dig! Sådan sagde flere af weekendens deltagere på workshoppen “Find glæden ved din krop”.

 

Hvorfor?

 

Fordi jeg allerede kendte dem rigtigt godt, inden de mødte op i lørdags. De havde nemlig allerede deltaget på mit onlineforløb “Få krammet på din sukkertrang”  og fordi der er ubegrænset emailsparring i de 6 uger - så var det bestemt ikke et møde mellem fremmede.

 

Vi snakkede om det i løbet af weekenden - det med at have lært hinanden at kende via email. De 5 deltagere, som havde prøvet online-formattet var enige om, at der er fordele og ulemper ved begge formater. Mens email giver mulighed for at dele noget følsomt uden at føle sig så sårbar, så kan det at mødes personligt helt klart også noget særligt. Jeg tror en af de store forskelle er, at møde andre kvinder med bekymringer, som ens egne. Og kunne spejle sig i, at disse seje, stærke, smukke kvinder har præcis samme usikkerhed, som en selv.

 

Mens onlineforløbet giver mulighed for at følge kurset i egen hastighed, hvor og hvornår det passer. Så giver  workshoppen en mere intens læringsoplevelse- fordi vi på 2 dage arbejder med det du ellers lærer over 6 uger.

 

Så den 28.-29. April udbyder jeg for første gang min onlineforløb “Få krammet på din sukkertrang” i et helt nyt format.

 

På en weekend får du teorien og får afprøvet alle øvelserne i en mindre gruppe. På den måde kan du sikre dig, at du har fået både viden og øvelser ind under huden, når du går hjem søndag eftermiddag.

 

Indholdet er næsten det samme- formatet er nyt!

 

Du kan læse alt om workshoppen her

 

Kh Ditte

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar