Jeg har tabt mig 15 kg på 6 mdr

template blogbillede (9)

Jeg har tabt mig 15 kg på 6 mdr - næsten 20 % af min tidligere kropsvægt -  og har nu en vægt og mobilitet jeg er yderst tilfreds med". 

Sådan skrev Pernille til mig forleden og jeg kan godt forstå hun er tilfreds. 

Både med vægttab, men også med egen indsats, for jeg ved, at hun har arbejdet målrettet og stabilt med sin spisning siden januar. 

Det ville jo på en måde lyde mere sexet, hvis det ikke kunne koges ned til at lægge en stabil indsats. Men på den anden side, så betyder det også, at du kan lære at gøre præcis det Pernille har lært. 

==> Hvis du altså lægger 2-3 timer om ugen i 6 uger. 

Vi starter op den 5. Juli på et særligt sommerhold,  til dig der holder staycation og/ eller har tid og overskud til at lære noget nyt i ferien 

Melder du dig til i dag får du en særlig bonus. Nemlig 1 valgfrit mini-kursus + 30 minutters individuel zoomsamtale med mig i august, som afslutning på forløbet, så du er sikker på, at du står stærkt i dine nye vaner fremover 💪

Countdown to Jul 3, 2021 11:59pm

Der er stadig rabat =>

Kh Ditte

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar